Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Златка Райкова ступана от съпругата на гаджето си Павел

отпечатай новината

30.08.2011 09:30 | Видян 11043 пъти | Гласували 2

Златка Райкова ступана от съпругата на гаджето си Павел

Брутален женски бой, включващ дърпане на коси и драскане с нокти се превърна в атракцията на вечерта в морския курорт Слънчев бряг в края на миналата седмица. В най-вървежната дискотека в комплекса – чалга заведението „Час пик”, Златка Райкова и бившата жена на любимия й Павел – Емилия, сътвориха чутовно зрелище, и то съвсем безплатно, научи „Всеки ден” от очевидци.

Двете дами се изправиха една срещу друга сякаш на ринга на ММА боевете, а наградата бе само удоволствието да се унизи противничката. Резултатът от сблъсъка между двете разярени жени пък бяха няколко почупени ноктопластики, отскубнати удължители за коса и безброй драскотини по лицето и ръцете.

Екшънът започнал в малките часове на нощта, когато и двете блондинки били вече напреднали с напитките. Златка седяла във ВИП сепаре, докато бившата жена на приятеля й Павел – Емилия, пристигнала да се забавлявала с приятелки. Няколко погледа накриво и иронични забележки обаче успели да разпалят враждата между двете върли врагини, които още не могат да си поделят неустоимия наркодилър.

„Емилия първа налетя на Златка, а другата не й остана длъжна. Сборичкаха се и всяка дърпаше и млатеше, където може. Беше страшно – писъци, псувни, сякаш се биеха някакви дивачки”, разкриват пред „Всеки ден” свидетели на куриозната случка. Докато Златка си седяла на сепарето във ВИП-а, покрай нея минала Емилия, която я хванала на косата и я съборила на земята. Започнала да я скубе и да я рита с токчета. Райкова пък взела да се защитава с плесници, а в един момент тръгнала да налага агресивната си съперница с чантата си „Луи Вютон”.

По думите на очевидци Емилия изглеждала като обезумяла и дори мнозина решили, че е взела някакъв наркотик. Младата майка на първия наследник на дилъра Павел нямала никакво намерение да се държи цивилизовано. Докато налагала Златка, тя крещяла: „Мърша долна, остави мъжа ми”.

Любовният триъгълник между Златка Райкова, гаджето й и Емилия  отдавна не е тайна. Той е с давност няколко години, но продължава да занимава светските салони. Мълвата носи, че когато забила якичкия мъжага, за когото се говори, че е дясна ръка на наркобоса Сако, палавата плеймейтка го отдалечила от законната му половинка.

По това време Емилия била бременна в седмия месец и трудно се примирила със ситуацията. Запознати с историята разкриват, че младата майка едва изкарала до края на бременността си и лекарите се страхували депресията й да не предизвика преждевременно раждане. За щастие на бял свят се появил жив и здрав първородният син на Павел, който сега вече е на около 2 годинки.

Малчуганът бил кръстен на татко си с надеждата така гаджето на Златка да се вразуми и да се върне обратно при семейството. Уви, планът не проработил и това за пореден път озлобило Емилия. Тя била убедена, че именно силиконката се стараела да държи надалеч таткото от новороденото. В последно време Павел дори съвсем бил забравил за отрочето си и все по-рядко го виждал.

„Всяка жена на мястото на Еми би постъпила така. Тя даде всичко за него, дори му прости изневерите, но искаше синът й да има баща. Заради някаква долна курветина сега е принудена сама да се справя с всичко. Само една майка може да разбере болката й”, защитават приятелката си близки до Емилия.

За беда женският бой в „Час пик” така и не успял да излъчи категорична победителка. Охраната на фолк кръчмата се намесила малко след като Златка и Емилия си разменили шамари и не дала шанс на жените да се намлатят яко. Едрогабаритните блюстители на реда в заведението изхвърлили като мръсни котки двете полудели блондинки и с това бил сложен край на спора. Поне засега…

автор: Мая Стефанова

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !