Най-татуираната българка лъсна чисто...

Над 100 картини е нашарила по цялото си тяло брокерката...

Майк Тайсън срещу Джейк Пол е обявен...

Предстоящата боксова среща между живата легенда на...

Вергов и Кърджилова пак заедно

отпечатай новината

30.08.2011 13:15 | Видян 6262 пъти | Гласували 1

Вергов и Кърджилова пак заедно

След като Супер 19' пръв съобщи, че актьорите Юлиян Вергов и Радина Кърджилова флиртуват неудържимо в столична дискотека, тяхната любов очевидно още не е хванала ръжда. Преди близо 3 месеца разказахме как Сиана от Стъклен дом се кълчи пред Вергов в столичен диско клуб, докато той пък захапал сластно ухото й.

После обаче хубавицата изведнъж се хвърли на врата на друг своя колега – Деян Донков и го обяви за свое официално гадже на купона на рождения си ден. Донков, от своя страна, пък дари на мацката кутийка със скъпо бижу.

Сега обаче Радина отново започнала да се занася с Вергов. Тя първа узнала, че Вергов се разделил със съпругата си и тутакси довтасала да го утешава на плажа в  Градина. Дори взела за помощник кучето си – верен лабрадор, уж да си играе с кучето на Вергов. Така покрай домашните любимци двамата съвсем се сближили.

Юлиан Вергов дълги години живееше с Ирина, манекенка и бивша асистентка на Къци Вапцаров в небезизвестното ТВ шоу Невада. От продължителната си връзка с нея има деветгодишна дъщеря Алена.

Снимка: под тепето

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !