Миа Халифа мачка котето (ВИДЕО)

Котето си за рекламна муцуна на гащи използва Миа...

Кейт Бланшет идва в Кан с уникален...

The Best Immersive Work Award или наградата за Потапящи...

Миро яко го закъса, пее по сватби

отпечатай новината

31.08.2011 09:45 | Видян 4310 пъти

Миро яко го закъса, пее по сватби

"Когато нямаш участия, и сватбата е участие", гласи музикантска поговорка, към която явно Миро вече стриктно се придържа. Този уикенд бившата половинка на Галя пя на сватба в хотел "Риу Правец" срещу солидна сума, пише вестник Всеки ден. Той е взел 7 бона за ангажимента. Гостите на събитието чуха няколко негови хита и дори лекичко потанцуваха.

Малцина обаче станаха свидетели на падението на изпълнителя на хита "Губя контрол, когато", защото тържеството се проведе в голф комплекса, който е отдалечен от хотела. По това време в "Риу Правец" имаше още две сватби, на които нямаше гост-изпълнители и сватбарите от купона на Миро с нескрито задоволство коментираха, че той е бил само при тях и това е придало особена тежест на събитието.

Щастливи от този факт обаче бяха само младоженците и гостите им. Останалите отседнали в хотела негодуваха, защото партитата, продължили до късно, са попречили на почивката им. Никой от тях не разбра кому е нужно да има три сватби едновременно и защо не са предупредили още на рецепцията по време на настаняването, за да решат дали да се подложат на сватбена инвазия или не.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !