Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Емилия: "С Коко няма да се женим!"

отпечатай новината

19.05.2008 14:16 | Видян 21722 пъти | Гласували 4

Емилия:

Една от най-коментираните фолкмайки Емилия даде ексклузивно интервю за СЛАВА ден преди термина за раждането на сина й. Дали певицата се страхува, че бащата на детето й ще я напусне някой ден и какви са отношенията й с бившия съпруг, четете следващите редове

Кой ще Ви помага в отглеждането на детето? Ще зарежете ли кариерата си заради него?
Още не съм мислила за това кой ще ми помага. Първо ще бъда сама, ще видя как ще потръгнат нещата и мисля след два – три месеца да бъда на работа. Но не ми се говори предварително, разчитам всичко да се нареди от самосебе си. Даже все още нищо не сме купили.

След раждането на сина Ви, мислите ли да вдигнете сватба с Коко?
Не, за сватба не мога да говоря. Тези неща едно че са много лични, друго – когато започнеш да ги коментираш, всичко се изопачава. Каквото стане!

Но живеете заедно, нали?
Естествено!

Питам Ви дали сте заедно, защото се чу за раздяла между вас... Според клюката Коко Ви бил изневерил с някаква танцьорка. Вярно ли е?
За първи път го чувам от вас. Не знам за какво става въпрос. По принцип мои близки са ми казвали някакви такива неща. Не се интересувам, защото се знае, че се пишат глупости. От друга страна знам, че не всичко е глупости, но в повечето случаи информацията е много неточна. Все пак се радвам, че съм коментирана личност.

Предвид имиджа на Вашия приятел и баща на детето Ви Коко Динев, който си пада по фолкпевици, не се ли страхувате, че някой ден може да Ви напусне, както направи с колежката Ви Анелия?
Честно казано моето мислене е малко по-различно. Няма гаранция за никой мъж, както и за никоя жена. Не знам. Това са много относителни неща. Въпрос на късмет е дали ще останем заедно или не. Аз също съм се омъжвала, за да не се развеждам, но уви! Мислила ли съм, че така ще стане?! Човешки същества сме, изкушаваме се от някои неща... Така че нито за себе си мога да кажа, че ще съм вярна цял живот на някого, нито пък за който и да било мога да кажа, че ще ми е верен.

Разкажете за връзката си с Коко. Вие сте били гаджета преди доста години...
Да, имахме връзка през 2001 година. После прекратихме отношенията си за няколко години. И сега сме пак заедно за втори път. Така че искрите между нас са пламнали отдавна – преди 7 години.

В Кошарите ли пламнаха тези искри?
Не. Пак беше повреме на професионален ангажимент, но е много шарена историята.

Ще бъде интересно, да я разкажете...
Не бих искала да споделям такива неща. Точно за нас двамата – абсолютно не съм съгласна. Много коментирана връзка сме, затова не искам да изпадам в подробности.

Имало ли е по онова време любовен триъгълник между Вас, Коко и Софи Маринова?
Тогава не съм била в този бранш така навътре, както сега, не съм познавала толкова хора, колкото сега и не съм знаела почти нищо за такива скандални връзки. Мисля, че не е вярно това.
(Говори се, че Емилия и Коко Динев са станали гаджета, след като Софи Маринова е направила аборт от него)

Поддържате ли отношения с бившия Ви съпруг – митничаря Красимир Георгиев?
Запазили сме си добрия тон. Смея да кажа, че той е много интелигентен човек. Разговорите ни са делови.

Той как реагира на историята с Коко?
Не съм говорила за тези неща с него. Ясно е, че няма да му е приятно.

Защо всъщност се разведохте?
Никога не съм говорила за това. С него си обещахме да не коментираме. Но не е заради трети човек, със сигурност!

Защо Деси я нарече "копирна машина"

Зложелатели разпространяват клюката, че Деси Слава била нарекла Емилия, с която са землячки и са били дори съквартирантки и най-добри приятелки, “копирна машина”. Причината да й лепнат такъв етикет е, че певицата напомня колежката си Деси Слава както в музикално, така и във визуално отношение преди години. Факт е, че подобни неща често се случват между приятелки. Що се отнася до музиката, школуването в училище, специализирано в народните песни, каквото са завършили и двете изпълнителки, сигурно си е казало думата за сходния стил на звукоизвличане. Ако пък говорим за силикон и руси кичури до изнемога – подобни тежести носят и други “копирни машини”. Вижте само Гергана и Андреа – не са ли пък те досущ като Емилия.
Кое е по-добро – “копието” или “оригинала”, преценете сами.
На майтап за имитация може да се говори и в личния живот на Емилия. Но този път примерът за подражание е нейната баджаначка Анелия. Както знаете, чернокосата дива беше омъжена за Коко Динев и му роди момиченце, което кръсти Ивон – на бащата на бизнесмена, който се казва Иван. Същото име е решила да даде на сина си и Емилия. Иван е името, което изпълнителката е избрала за второто официално дете на шефа на Кошарите.
Дядо Иван е стар боен другар на друг виден Иван – Славков. Двамата са близки приятели още от времената, когато са били известни състезатели по водна топка. И до днес поддържат отношения, а в спортните среди Коковия баща е популярен като Чики.

Женска дружба

Емилия е устата и може да надприказва повечето си колежки. Освен това е откровена и не цепи басма на никого. Сигурно по тази причина в гнездо на оси като фолкиндустрията рядко виреят приятелства.
Дружба обаче свързва известната изпълнителка с примата на Пайнер – Ивана. Двете поддържат приятелството от зората на своите кариери, която общо взето съвпада по време и датира отпреди около осем години.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !