Принц Уилям отчаяно се нуждае от брат...

Докато носи тежестта на шокиращата диагноза рак на...

Защо Кейт не даде на Уилям да седне...

Новината, че Кейт е била диагностицирана с рак и е...

Анелия и Емилия в обща фотосесия за Весела Тотева

отпечатай новината

01.09.2011 09:00 | Видян 18717 пъти | Гласували 1

Анелия и Емилия в обща фотосесия за Весела Тотева

Двете красиви фолк диви – Анелия и Емилия показаха изключителна визия и професионализъм по време на фотосесията за есенно-зимните облекла на марката  Vincit by Vesela Toteva. „В дует” с всяка една от тях по време на снимките се изявиха и ефектната Никол Станкулова и доведената дъщеря на Гого Лозанов Биляна Георгиева – Биба.

„За мен е много важно, че успях да събера 4 красиви и талантливи жени във фотосесията. Емилия е beauty красавицата, истинска „pretty woman”, Анелия е една по-нетипична фолк певица, с по-нестандартен поглед върху нещата, Никол Станкулова е прекрасен модел, с изключително добър имидж, а Биба е страхотната клубна личност, „party-girl”, много стилна и модерна” – споделя Весела Тотева.

Истинска модна провокация представляват  уникалните кадри, заснети в Дипломатическия клуб, дело на фотографа Коко Каменаров. И четирите участнички във фотосесията бяха възхитени от есенно-зимната колекция на Vincit by Vesela Toteva и категорично заявиха, че облеклата допадат на стила им и ще станат част от гардероба им.
„Харесвам това, което Весела прави и ентусиазма, с който го прави, защото в България има много малко хора, които правят качествено нещата” – заяви Биба преди да се впусне в модния експеримент.

„Почувствах се страхотно в тоалетите на Vincit, защото, освен че са много елегантни, са от много приятна материя. Материята е нещо много важно, тъй като ти осигурява комфорт” – каза Никол.
„С Весела се познаваме от много години и искам да й благодаря, че ме покани за тази фотосесия. За мен е много важно, че тоалетите на марката й стоят добре на фигурата и са много удобни. Това не е първият случай, в който обличам нейни дрехи” – казва Емилия, която снима последния си клип „Смелите си имат всичко” изцяло с тоалети на Vincit. „Весела се развива с бясна скорост, много се гордея с това и бих искала да има повече жени като нея в България – толкова амбициозни, ентусиазирани и въпреки че върши много работа, успява и да изглежда добре.”

"Весела избра елегантен стайлинг, който да ми приляга, но в малко по-секси опаковка. Аз я познавам от много време и я харесвам, изключително готина дама" – не спести суперлативи и Анелия, която още по време на фотосесията попълни гардероба си с тоалет на Vincit.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !