ЗаПлетени истории: Завръщането на...

Плетените дрехи са хит в световните трендове, хем за...

Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

DJ Bobo се завръща

отпечатай новината

19.05.2008 15:14 | Видян 2003 пъти

DJ Bobo се завръща

Това лято ще бъде много по-специално за всички, тъй като на музикалния пазар излиза чисто новият албум на DJ Bobo. Това със сигурност е добра новина за всички фенове на швейцареца, както и за почитателите на хитовата поп и денс музика. DJ Bobo натрупа голямата си популярност именно благодарение на умението си да създава силни мелодии и парти настроение, които превърнаха почти всяко негово парче в летен хит.

Ето защо, “Лято 2008” ще бъде незабравимо с цял проект с чисто нови тракове от гуруто на евроденс музиката. Големият албум се нарича Ole Ole – The Party и съдържа 14 парчета, сред които място са намерили и някои от незабравимите хитове на изпълнителя. Повод за издаването на проекта е друго голямо събитие това лято, свързано с празнични емоции – Европейското първенство по футбол. Като домакини на големия спортен форум, Швейцария избра именно най-успешния си музикант да напише химна на първенството. След допитване до феновете пък бе избрана това да бъде песента Ole Ole. Именно тя ще е и пилотен сингъл от новия албум на DJ Bobo, като успява да съчетае звученето на футболен химн с лятното парти настроение и хитовия евро поп саунд, характерен за швейцареца. Освен него, в албума Ole Ole – The Party са включени и още пет чисто нови песни, четири неиздавани досега трака (ремикси и преработки на новите и старите парчета), както и четири класически DJ Bobo мегахита – Chihuahua, There’s A Party, It’s My Life и Pura Pasion. Едно от най-интересните парчета в траклиста на албума пък е специалният Party Hitmix, в който са преплетени части от най-големите хитове в суперуспешната кариера на изпълнителя.

Тази година DJ Bobo чества своята 40-годишнина, както и 15 години от излизането на първия му албум. Само няколко месеца след дебюта си на голямата сцена, той вече има зад гърба си четири суперхита, които записват рекордни продажби – “златните” Somebody Dance With Me, Keep On Dancing и Take Control, както и първият му “платинен” трак – Everybody. Оттогава, до ден днешен, швейцарецът всяка година получава награди и отличия свързани с музиката, която прави. Мнозина го смятат за “денс динозавър”, но е факт, че съвременната поп и електронна музика никога нямаше да бъде същата без DJ Bobo.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !