Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Диетоложката на Азис се включва в "Стар Академи"

отпечатай новината

02.09.2011 12:00 | Видян 6448 пъти

Диетоложката на Азис се включва в

Доктор Енджи Касабие ще работи върху визията на най-изявената звезда от музикалното риалити „Стар Академи”, което се излъчва с голям интерес в Ливан, Саудитска Арабия, Кувейт, Сирия и Йордания. Доктор Касабие получи покана за консултант към шоуто лично от продуцента на формата и композитор Фуад Фадел. Популярната диетоложка беше представена на участниците в музикалното риалити и направи първите си срещи с участниците за да научи начина им на хранене, любимите храни и да им направи традиционните изследвания, които прилага на своите пациенти.

„Един глас се потдържа освен с много пеене, репетиции и със спазване на хранителен режим”, сподели г-н Фадел и допълни, че визията за един млад певец е много важна в утвърждаването на сцената. За първи път в нашето шоу ще работим и с диетолог, надявам се в края на музикалния формат всички да бъдат в перфектна здравословна форма, но само един ще получи последващ хранителен режим и ще опита от гурме кухнята от д-р Касабие.

От своя страна д-р Касабие каза че се интересува много от музика и, че това е една от любимите и телевизионни програми, които следя с интерес, когато е в Ливан. По думите на Енджи Касабие със старта на дейността на нейната фондация в България в края на есента смята да покани г-н Фадел, за да представи своите книги с детски песни и наръчници за студентите по вокално майсторство пред детска аудитория. Фуад Фадел е преподава музика в престижни университети във Франция, Италия и САЩ.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !