Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Бойка Велкова - звезда в еротична пиеса

отпечатай новината

09.09.2011 16:45 | Видян 4942 пъти

Бойка Велкова - звезда в еротична пиеса

Вече цял месец вървят репетициите на провокативната еротична пиеса „Синята стая” от Дейвид Хеър, заради която преди десетина години холивудската звезда Никол Кидман влезе в театъра. В българския вариант тази роля се изпълнява от Бойка Велкова, а режисьор е Ани Васева.

Дали нашата актриса ще се съблече подобна на Кидман ще разберем на премиерното представление, което ще е през октомври в театър „Възраждане” . Режисьорът на „Американски прелести” Сам Мендес накара австралийската актриса да свали тогава дрехите си и това мигом превърна постановката на лондонския Уест Енд в хит, а после и на Бродуей. Рижавата красавица сваляше дрехите си с такъв замах, че критиците определиха изпълнението й като „театрална виагра“.

Всъщност „Синята стая” вече е поставяна на българска сцена и то с Аня Пенчева, на която партнираше Андрей Баташов. Но звездата на Народния театър стигаше само до разголване до дантелено бельо, което макар и много секси не разкриваше всичко.

Може би младата Ани Васева търси други внушения и няма да разчита на атракцията. През октомври на сцената освен Бойка Велкова ще видим и Стефан Спасов. Костюмографията е дело на Майтия Цибулка, художник е Станимир Генов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !