Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Обраха Цвети Янева

отпечатай новината

10.09.2011 14:39 | Видян 3440 пъти

Обраха Цвети Янева

Клипът на режисьора Николай Нанков към хитовото парче на Цветелина Янева „Притеснявай ме", който получи адмирациите на феновете у нас, е бил най-нагло откраднат. Видеото е изплагиатствано едно към едно в Румъния, съобщиха фенове в интернет сайт.

В новия клип на Стелича Пищу към песента Imi Faci Frumoase Zilele меломаните веднага забелязаха, че сюжетът удивително прилича с този на „Притеснявай ме".Заимствани са цели теми и пози, както и общото послание на видеото. Припомняме, че песента на Цветелина Янева бе заснета в Милано, а презентацията на клипа се състоя в края на април. По всеобщо мнение това е един от най-качествените и стилни продукти във фолка. Във видеото участва и манекенът Мариан Кюрпанов, който според мълвата е имал
интимни отношения с Дарина Павлова преди години.


Цветелина Янева обаче не намира кой знае каква драма в това. „Видях, че е заимствано, но е нелепо да се правят драми от това. Песните са за два различни пазара. Радвам са, че вече и ние, българите, можем да служим за  пример на колеги от Европа. Така че по-скоро съм поласкана, отколкото ядосана - все пак румънските  изпълнители са направили своя истински пробив по света", коментира лаконично Цветелина.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !