Коя трябва да е модел за подражание:...

Вляво: американският модел Кендъл Дженър по бански,...

Знам кой уби Тупак: Боксьорът Райън...

Миналият месец звездата на американския бокс Райън...

ХУБАВА РАБОТА

отпечатай новината

12.09.2011 09:41 | Видян 1593 пъти | Гласували 1

ХУБАВА РАБОТА

Хубава работа. Ама БЪЛГАРСКА.

Нещо такова може да се каже за тази седмица, в която руските туристи, тръгващи си от България платиха с цената на нерви, спане по летища и други мили случки на изпроводяк недоразумения между български туроператор и авиокомпания. Познайте дали тези хора  и всичките им близки, роднини и приятели, както и зрителите на руските телевизии и читателите на руските печатни и интернет медии ще си помислят някога повече да се завърнат в нашата древна, но бедна страна. Ами няма, разбира се.

В задачата обаче се пита защо на първия ден от драмата с трагични измерения и чак до вечерта на втория ден, когато ги подюрка премиерът, нито министърът на икономиката, енергетиката и ТУРИЗМА Трайчо Трайков, нито ресорният му заместник Иво Маринов се озоваха на мястото на събитието – на летището в Бургас. А го сториха и кметът на града, и министърът на транспорта, и даже шефът на парламентарната транспортна комисия.

А въпросът беше първо туристически, защото скандалът започва от българския туроператор Алма тур и се отнася до гости на България, почивали в нейните курорти. Също както беше туристическия и заглъхналият проблем със смърт и осакатяване на дете в хотелски басейн на Златни пясъци. Покрай който се оказа, че почти всичките басейни на хотели у нас са незаконни.
Хубава работа, ще кажете, ама българска.

Също като с мацките от шоубизнеса, които къде подведени, къде излъгани позират ли позират голи голенички за чужди сайтове, клубове и други компаньонски институции.

Как човек да не си пожелае по-добри новини до другата седмица.

автор: Борис Ангелов

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !