12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Сандра Бълок чака бебе

отпечатай новината

13.09.2011 15:00 | Видян 3905 пъти

Сандра Бълок чака бебе

След несгодите, които се струпаха на актрисата Сандра Бълок, лъч светлина изгря и на нейната улица. Според американски таблоид за пръв път, откакто се разчу, че носителката на „Оскар" е мамена от бившия си съпруг Джеси Джеймс, тя отново се усмихва и гледа на живота с оптимизъм.

Причините за изненадващата промяна на Сандра се коренят в двама мъже. Единият е осиновеният й син Луис, а другият - актьорът Райън Рейнолдс. Според източници, близки до двойката, звездата е лудо влюбена в доста по-младия от нея хубавец, който неотдавна се разведе със съпругата си Скарлет Йохансон.

„Райън ходи почти всеки ден в дома на Сандра. Двамата са неразделни и са обединили усилията си в грижите за Луис. Като едно семейство са", свидетелстват близки до актрисата и загатват, че това далеч не е случайно.

Според източници на клюкарското издание „Ин тъч" съвсем скоро Бълок смята да подаде документи и да започне осиновяване на още едно дете. Така мечтата й за голямо и сплотено семейство най-накрая
щяла да получи шанс.

„Когато Джеси разби сърцето й, Сандра намери смисъл да живее в обичта си към Луис. Той я избави от депресията и самоунищожението. Сега тя отново е щастлива и иска да даде шанс на още някой за по-добър живот. Защо да не е някое зарязано от родителите си момиченце", разкриват още източници на изданието.

Вероятно, за да увеличи шансовете си да получи права над второто си дете Бълок ще се възползва от новата си връзка. Отношенията й с Райън със сигурност ще повлияят на социалните служби, които стриктно следят за семейната среда, в която се изпращат изоставените деца.

Тя не си е пооставала краен срок, но вероятно ще пусне документи съвсем скоро и ще се надява да я одобрят, за да има още едно бебе за Коледа", обясняват запознати.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !