Медии вече погребаха Чарлз: Пуснаха...

Редица руски и украински медии публикуваха новината за...

Принцовете Уилям и Хари възхваляват...

Принц Уилям похвали майка си Даяна, покойната принцеса...

Тони Стораро нахлу с мoтор в заведение

отпечатай новината

14.09.2011 14:30 | Видян 3766 пъти

Тони Стораро нахлу с мoтор в заведение

Азис и Тони Стораро направиха уникално шоу по време на съвместния си концерт в Night Flight. Двамата отново се показаха като новатори и зарадваха близо 1 000 души с нестандартно сценично поведение, много хитове и над 2 часа неспирни танци.
Първи на сцената се появи Азис, в компанията на 13 балерини. Певецът бе заложил на секси тоалет с колан с шипове, с инкрустиран череп в средата. Той флиртува както с момичетата, така и с публиката и обра аплодисментите на купонджиите.

Шоуто обаче тепърва започваше. В затъмнения клуб просветна фар на мощна Хонда, а ревът на мотора даде началото на хит маратона на Тони Стораро. Той изненада публиката с джазирано изпълнение на тоталните хитове „Отличен шест“ и „Милионерче“, а най-бурните овации получи от своята съпруга.

За първи път Тони представи на сцена своя син Фики. „Като гледам скоро ще ми вземе хляба“, обяви гордият татко след топлото приемане  от страна на гостите в Night Flight.
Време за повече емоции обаче нямаше, тъй като започна най-вълнуващата част от спектакъла. Азис предаде короната „Крал на попфолка“ на Стораро с думите „Обичам те“.

И скромно добави че той е „Кралицата“. „Със сигурност имаш най-хубавите крака сред колежките“,  върна комплимента пък Тони Стораро. Над 40 минути двамата пяха хитове от своя репертоар, както и вечни парчета от последните 20 години в попфолка. Приятните изненади продължиха след като на сцената се качиха не по-малко гласовитите Софи Маринова и Бони, които купонясваха в приятелски компании. 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !