Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

Излезе последният запис на Ейми Уайнхаус

отпечатай новината

15.09.2011 09:15 | Видян 2209 пъти

Излезе последният запис на Ейми Уайнхаус

Последният запис на Ейми Уайнхаус преди смъртта й през юли, който е с ветерана Тони Бенет, беше пуснат в продажба вчера, когато тя трябваше да навърши 28 години, съобщи Ройтерс. Песента „Body and Soul“ е записана в студиото „Аби роуд“ в Лондон на 23 март.

„Работехме много добре заедно в студиото и от начина, по който Ейми пееше, личеше, че тя е много щастлива – каза в изявление Тони Бенет, който неотдавна отпразнува 85-ия си рожден ден. – Мислех си, че тя е абсолютно блестяща и че този запис улавя наистина есенцията на уникалната й артистичност. Тя беше рядък талант.“

Ейми Уайнхаус записа само два албума преди смъртта си. „Back to Black“ от 2006 г. й донесе голям успех, както и пет награди „Грами“. Песента „Body and Soul“ е една от 17-те, които ще бъдат включени в албума на Тони Бенет „Duets II“. Той ще излезе в САЩ на 20 септември.

Ейми Уайнхаус, която от години се бореше със зависимостта си от алкохола и наркотиците, бе намерена мъртва в дома си в Лондон на 23 юли. Направената аутопсия не посочи причините за смъртта й. В кръвта й не бяха открити забранени вещества. Токсикологичните изследвания разкриха наличието на алкохол, но дали той е допринесъл за смъртта й, още не е известно.

Бащата на Ейми Уайнхаус каза пред американска телевизия, че тя е получила пристъп заради лечението срещу алкохолизъм и край нея не е имало кой да й помогне, съобщи в. „Сън“. В кръвта й са намерени следи от лекарството Либриум, което се предписва срещу безпокойство и симптоми на алкохолен или наркотичен глад.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !