Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Джералдин Чаплин идва в България за премиерата на "Кецове"

отпечатай новината

15.09.2011 15:00 | Видян 2148 пъти | Гласували 1

Джералдин Чаплин идва в България за премиерата на

Дъщерята на Чарли Чаплин ще бъде в България заради „Кецове“. Джералдин Чаплин пристига специално за официалната премиера на новия български филм, която ще бъде на 25-ти октомври. Тя обеща да го направи още на 33-ия кинофестивал в Москва, когато бе световната премиера на „Кецове“ (27-ми юли).

Тогава Чаплин направи красноречива демонстрация по време на закриването на феста, като се появи на сцената с официална черна рокля и... кецове. По този начин тя показа публично колко харесва филма и демонстрира протеста си, че филмът не получи  голямата награда, а Special Mention (на Московския фестивал „Кецове“ бе отличен и с „Бодлив поглед” от 8-членното международно жури на Федерацията на руските киноклубове).

Пред кореспондента на БНР в Москва Васил Михайлов актрисата сподели:
"Цялото жури обожава този филм, той е необикновен и възхитителен. Вижте, дори аз съм с кецове - нося ги, защото харесвам вашия филм. Нима мислите, че обикновено слагам кецове в съчетание с тази прекрасна вечерна рокля? Така реших да покажа своето отношение към великолепния филм.

Много искахме да го отличим, но организаторите не разрешиха да дадем още една награда - за съжаление те са само пет. Трябваше да спазим определен баланс при наградите. Нищо, следващия път, а дотогава аз ще бъда с кецове“.
Актрисата е потвърдила, че пристига у нас в компанията на съпруга си Патрисио Кастиджа.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !