Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Гала се върна в четвърти клас

отпечатай новината

15.09.2011 16:40 | Видян 3756 пъти

Гала се върна в четвърти клас

Гала се върна в четвърти клас, след като екипът на „На кафе” я изненада по случай първия учебен ден. В директно включване от Плевен Гала се срещна с любимата си учителка – Недялка Панчева, която й е преподавала по български език и литература до края на основното образование.

Водещата подозираше, че има изненада, но предположи, че е подготвено включване от училището на дъщеря й Мари. Затова не успя да сдържи сълзите си от вълнение, когато видя, че камерата гостува на любимата й г-жа Панчева, с която не се е виждала, откакто е завършила училище „Никола Йонков Вапцаров” в родния й град.

Учителката разказа колко старателна ученичка е била навремето едно от лицата на Нова ТВ, а като доказателство на думите й послужи дневникът на класа, според който Гала е завършила осми клас с отличен успех.

„Тя трябва да се опише с много думи. Най-важното според мен е, че тя беше всеотдайна ученичка. Старателно се готвеше у дома си, четеше произведенията и проявяваше изключително внимание в работата в клас", разказа Недялка Панчева.

Гала, от своя страна, сподели, че благодарение на г-жа Панчева е заобичала литературата, но най-вече – поезията. „Тя беше човек с изключителен стил, строг преподавател. Бяхме изключително респектирани от нея и й се възхищавахме. Не знам с какво ме накара да я заобичам толкова", призна водещата.
 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !