Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

Ники Михайлов иска да продуцира участник от X Factor

отпечатай новината

19.09.2011 16:00 | Видян 5577 пъти

Ники Михайлов иска да продуцира участник от X Factor

След първия етап на кастинги и прослушвания на X Factor, този понеделник, започва най-тежкото изпитание за участниците и журито – тренировъчните лагери.

На тях журито има тежката задача да отсее от над 200 участници, най-добрите и талантливи 24. Тук всички класирали се, трябва да се справят с 3 задачи, поставени им от журито, 2 вокални и една изненада.

Изпитанията в тренировъчните лагери бяха толкова изтощителни, че дори участничка от Сървайвър, сравни умората с най-тежките си дни преживени без храна, на самотен остров.
Участниците трябваше да впрегнат всичките си сили, воля и упоритост, за да продължат напред в шоуто. За тях се грижеха 3 медицински екипа и 40 човека лични асистенти.

Не липсваха и инциденти, една от участничките получи кръвоизлив на гласните струни, някои изтощени от изморителните репетиции не издържаха на напрежението и сами поискаха да напуснат формата.
Въпреки кръвоизливите, изтощението, напрежението и стреса от натоварената програма, най-добрите се мобилизираха и помогнаха на журито в избора им за финалисти.

Миналия петък, едно 14 годишно момче изуми цяла България с невероятния си талант. Богомил Бонев шашна журито и зрителите на X Factor с гласа и изпълнението си и набързо се превърна в един от любимците на публиката.
За съжаление, според правилата на шоуто всеки участник трябва да е  минимум на 16 години. Впечатлени от таланта на Богомил -  Мага и Васко Василев обещаха да направят всичко възможно, той да продължи напред. Васко Василев дори обеща лично да говори със Саймън Коулел, един от създателите на формата.

Оказа се че Богомил е впечатлил не само журито. Веднага след предаването, вратарят на националния отбор по футбол – Ники Михайлов, лично позвъни в офиса на музикалното  шоу и се поинтересува от съдбата на младежа. Михайлов толкова харесал Богомил, че дори предложи, ако момчето не може да продължи в X Factor, той лично да финансира обучението му по пеене, а защо не и да продуцира бъдещите му сингли и албуми.

Каква ще е съдбата на Богомил, както и на другите участници класирали се напред – този понеделник от 20:00 по Нова Тв.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !