Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бербо се връща в националния!?

отпечатай новината

19.09.2011 16:30 | Видян 2755 пъти

Бербо се връща в националния!?

Суперзвездата на българския футбол Димитър Бербатов е на път да преосмисли решението си и да се върне в националния отбор. Сензационната новина публикува във вчерашния си брой английският таблоид Дейли Стар. Според изданието голмайсторът на Висшата лига се е надявал отказването от държавния тим да подпомогне кариерата му в клубния отбор Манчестър Юнайтед, но се е случило точно обратното, затова той гледа назад.

Както е известно, Бербо обяви, че напуска представителната гарнитура, чийто капитан беше, на 13 май миналата година в 13 часа и 13 минути. След идването на Лотар Матеус за селекционер няколко пъти се спекулираше, че 30-годишният бивш ас на Пирин, ЦСКА, Байер Леверкузен и Тотнъм, който е рекордьор по голове в националния, отново ще облече екипа с герба.

„В конкуренцията на Уейн Рууни, Хавиер Ернандес и Дани Уелбек Бербатов все по-рядко получава шанс за изява в Манчестър Юнайтед. Затова сега българинът се чуди дали да не се завърне в отбора на родината си. Берба не пропуска възможност да се прибере до София, за да наблюдава на живо изявите на националния си отбор и присъства на евроквалификацията с Англия по-рано този месец. Евентуалното му появяване с фланелката на България ще му донесе поне малко игрови минути този сезон и ще се срещне с топката не само на тренировки“, хапливо отбелязва Дейли Стар.

Бербо залепна на резервната скамейка на Юнайтед от края на миналия сезон във Висшата лига, а отношенията му с мениджъра Сър Алекс Фъргюсън се сгромолясаха, след като бе оставен извън групата за финала за Шампионската лига с Барселона, загубен 1:3 на 28 май.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !