Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Уникално шоу забавляваше елита

отпечатай новината

19.09.2011 18:30 | Видян 4361 пъти

Уникално шоу забавляваше елита

Красота, артистичност и уникални импровизации. Само така може да се нарече „Концертът на звездите” представен в през септември в SIN CITY.   Галена, Цветелина Янева и Константин заслужиха бурните аплодисменти на препълнилите залата клиенти на нощния клуб. Заведението спечелило името си на място на много флиртове и купони, място където всяка вечер се представя различно шоу, по което хората полудяват, вдъхнови всички – певци, посетители, персонал, да станат участници в една ярка, многоцветна фиеста.

Дори тези, които закъсняли да направят предварително резервации и  чакащи  отпред с часове, за да си  намерят места намериха начин да се забавляват настанявайки се в бистрото "Мистрал". Първият фойерверк избухна още в началото с изпълнението на “DJ – ят ме издаде” на „Певица за 2010 година” Галена. Харизматичната Цветелина Янева също стартира експлозивно с хита си за лятото „По страшно”.

Коцето,  както винаги сипеше шеги и закачки, но беше достоен партньор на красивите си и гласовити колежки. Невероятните артистки все повече засилваха темпото и звездния им тим почти два часа водеше в резултата  Константин, който дори на шега поседна на разположените гостоприемно на сцената дивани, като развълнувано започна да следи импровизирания дует на певиците.

Тогава в центъра на купона се появи  Гъмзата. Той бе дошъл да се забавлява с компания, но в разгара на вечерта не се стърпя и вля свежи сили в мъжкия отбор. Константин също влезе във форма с „Палатка” и „Не барай” и силите бяха изравнени. Надпяването между четиримата се превърна в уникално шоу, от което победители в тази звездна нощ се оказаха само клиентите, присъствали  на  впечатляващото себеотдаване на своите любимци.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !