Истинският вярващ винаги уважава...

Той е мюсюлманин, който възстановява християнски...

Меги Димчева с премиера на Чудесата в...

„Чудесата в нас“ ще се случат на 6 юни, 19:00 ч., в...

Лили Иванова и олигарх – конкуренти за стара къща

отпечатай новината

20.09.2011 10:15 | Видян 8176 пъти

Лили Иванова и олигарх – конкуренти за стара къща

Стара къща, ама ЛАЧЕНА изправи един срещу друг естрадната динозавърка Лили Иванова и фармаолигарх. Двамата са в схватка за малка къща от времената на буржоазията преди Девети септември. Постройката не е в добро състояние, но е много стилна и е в най-скъпия квартал на София.

Тя се намира точно зад кооперацията на Лили на престижната улица Оборище. Както е известно певицата живее на преустроения тавански етаж на блокче на Политбюро на ЦК на БКП, където се нанася навремето в качеството си на снаха на партийния големец и министър на търговията Пеко Таков, за чийто син Янчо се омъжва. След развода певицата отказва да напусне квартирата, която претендира, че изцяло е заплатила.

Явно декорираният като палат апартамент й е писнал, защото е обърнала очи към имота. Официалното обяснение защо й е, звучи доста познато: за детска школа. Точно преди 10 години певицата успя да си уреди апартамент в Лозенец за офис с това миловидно обяснение, който й бе даден само за 31 000 лв. от скандалната фирма Софийски имоти. Само данъчната оценка на квартирата беше 72 000 лв., а пазарната по онова време – над двойно по-голяма.

Сега обаче собствениците искали много пари за къщата, а на бабата на българския шоубизнес не й се виждали оправдани. Фармаолигархът обаче също се дръпнал. Така, според обясненията на запознати с казуса комшии, или реститутите щели да продадат на Лили, или най-вероятно щяло да им се наложи да очакват по-добри следкризисни времена.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !