Ким Кардашиян разкри какво наистина я...

Ким Кардашиян разбива дългия списък с неща, които търси...

5-те най-успешни момчешки групи в света

1. Джонас Брадърс Jonas Brothers, момчешка група,...

Котка стана звезда в Америка

отпечатай новината

26.09.2011 13:15 | Видян 1585 пъти

Котка стана звезда в Америка

Котка, загубила се в Колорадо преди пет години, намери семейството си в Ню Йорк. Тази невероятна история породи въпросите как животното е успяло да премине разстоянието от над 2500 км, което дели двата града.

Уилоу, идентифицирана чрез микрочипа си, се превърна в звезда на нюйоркските медии и бе гост на няколко телевизионни предавания. Стопаните й бяха поканени заедно с котката си в предаването „Тудей шоу“ на Ен Би Си, за да разкажат как са се открили.

„Направо е свръхестествено. Това наистина е тя“, заяви Джейми Скуайър, а съпругът й е убеден, че котката ги е разпознала.

Човек, който намерил Уилоу на улица в Манхатън, я предал на център за изгубени животни. „Никога няма да узнаем цялата истина“, споделя семейството, което предпочита да вярва, че котката е преживяла една невероятна авантюра.

Сайтът Gothamist вероятно е по-близо до истината, избягвайки романтичните интерпретации за котка, прекосила сама и без причина голяма част от САЩ. Според читател на сайта, който прилага и снимка, нюйоркчанин, пристигнал да кара ски в Колорадо, е намерил и осиновил котката, смятайки, че е бездомна. Занесъл я в Ню Йорк, но тъй като не могъл да се грижи за нея, я оставил в център за изгубени животни.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !