Всичко, което можеш да си представиш...

Всичко, което можеш да си представиш е истинско....

Руска рулетка с шотове и как се...

Новите епизоди на кулинарното предаване „Черешката на...

Лудогорец подлуди Левски

отпечатай новината

26.09.2011 18:00 | Видян 1893 пъти

Лудогорец подлуди Левски

В разградско зрелище Лудогорец повали Левски с 2:1. “Сините” допуснаха втора загуба от 7 кръга и изостават на 6 т. от върха. А абсолютният новак пак пише история - победа над Левски в първия си мач от елита в Разград.

Още в 10-ата минута комбинация от класа оцвети сблъсъка - бившият “син” Мирослав Иванов заби след атрактивно двойно подаване с Емил Гъргоров. В 23-тата Владимир Гаджев изравни с 4-ти гол от общо 9 мача за сезона. Човекът оръдие на Левски по навик заби от разстояние.
Течеше шоу, което остави публиката в захлас - впечатляваща скорост на тичане и пасове, неспирни атаки, преса. И Лудогорец играеше по-добре, колкото и Левски да не се даваше. Изпъкваше рядка динамика - най-вече от новака.

В 52-рата минута рикошет разплака “сините”. След ново впечатляващо разиграване бившият “червен” Гъргоров шутира, топката се отби в Сержиньо Грийн и се превърна в неспасяема.
Собственикът на “синия” клуб Тодор Батков остана безмълвен, а мениджърът Георги Иванов заяви: “Лошо играхме. Има и такива мачове - нищо не ти върви и не можеш да противодействаш. Иначе след всеки мач ме уволняват...”


Снимка: бта

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !