Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Теодора подарява на феновете си нов клип

отпечатай новината

27.09.2011 10:45 | Видян 4524 пъти

Теодора подарява на феновете си нов клип

Теодора реши да изненада своите почитатели с видео към баладата „Бягай”, включена в последния й албум. Това е своеобразен подарък от страната на певицата за всички нейни фенове. Можете да гледате видеото  от днес само в ефира на Фен ТВ.

Баладата „Бягай” е една от любимите песни на синеоката изпълнителка. Неведнъж звездата на Diapason Records е споделяла, че е голяма почитателка на бавните песни и именно тази е една от най-харесваните от самата нея. Досега обаче се въздържаше да я заснеме. „Досега клипирах по-бързите песни, които влизат в заведенията и не обмислях видеореализация на песента, а залагах само на лайв версия от промоцията на CD-то.”, обясни Теодора. „Но откакто албумът ми „Моят номер” се появи на пазара, получих толкова много запитвания от почитателите си във facebook, във фирмата и при директните си срещи с тях по време на участия да направя видео на баладата „Бягай” и реших, че е крайно време да се съобразя с желанието на публиката. Щастлива съм, че успяхме да реализираме този клип, защото и аз самата обожавам тази балада.”, каза още тя.

В лентата изпълнителката залага на тотално променена визия. С различни стилни прически с бретон Теодора е направо неузнаваема. Във видеото красавицата сменя два елегантни тоалета, решени в черно.

„Бягай” е по музика на гръцкия топкомпозитор Кирякос Пападопулос, текст на Диян Георгиев и аранжимент на Велислав Дараганински. Режисьор на видеото е Ненчо Касъмов.

Паралелно с появата на видеото й към баладата Теодора не спира работата и по нови проекти. Съвсем скоро възнамерява да зарадва феновете си и с дискотечно парче. „Клипът на „Бягай” е нещо като своебразен подарък за всички, които оцениха тази песен и отправиха молба към мен да я заснема. Надявам се видеото на тази красива балада да се хареса и песента да докосне сърцата на още повече хора.”, сподели синеоката красавица.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !