Брат свещеник порицава Джулиана Гани

Прясно омъжената силиконка Джулиана Гани призна, че има...

Алекс Раева търси заместник на Мария...

Фен на стенд ъп комедията ще получи предложение от Алекс...

Живот от другите

отпечатай новината

27.09.2011 11:00 | Видян 4892 пъти | Коментар 1

Живот от другите

Андреа отново предлага нещо крайно различно от всички останали. Една убийствена мистерия съшита с дебела игла и конец. Буквално!

Този път звездата на „Пайнер” няма социално послание. С режисьора Мартин Макариев и дуетния си партньор Борис Солтарийски представят едно на пръв поглед обикновенно момиче, но с необикновенно желание. Нещо повече - една крайна перверзия: Как да притежаваш идеялния мъж, въпреки всичко и всички?

Нейната лаборатория е мрачното мазе на старата й къща. Там под ключ, сред непрогледната тъмнина и паяжините, лежат труповете на няколко красиви мъже. Историята държи в напрежение до края. Секунди преди видеото да свърши Андреа е направила последния си удар - намерила е лицето на Идеалния - Борис Солтарийски. И точно в този момент, всички предположения относно ролята й в този видео клип излизат на яве. Кадрите са като във филм на ужасите – нож, кръв, труп и една финна женска ръка, която съшива с дебела игла и конец в едно общо, частите от различните тела на любимите си мъже. 

И като в история на Алмодовар, финалът е резултатът на тази перверзия. Ослепително секси, Андреа е жената взела животът на другите, за да сбъдне своята мечта – тялото на идеалния мъж!

Човек до последно не вярва, че певицата се е съгласила да направи подобен проект. Най-малко, защото липсват и всички елементи на фолка. Окото се взира внимателно във видеото, а умът иска това да е просто съвпадение. Но не. Не е! Това е Андреа и новото й видео към дуетната й песен с Борис Солтарийски „Предай се”!

3 минути и 45 секунди, в които ние също се предаваме. Доброволно! Защото сме съгласни дори частица от нас да лежи в леглото на тази жена!

Снимки: Петър Тодорински

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com
01
misaqw 27.09.2011 16:32ч.

Боже, боже! Какъв мазен текст за поредната песен на псевдо певицата с проститутски вид Андреа. Докога ще ни занимавате с тая нахална никаквица?