Цар Борис кара теснолинейката за...

Интересен факт е, че първият „шофьор“ на уникалната...

7-те най-велики римски императори в...

1. Октавиан Август Октавиан Август (Август...

Путин сложил ботокс

отпечатай новината

28.09.2011 13:15 | Видян 2389 пъти

Путин сложил ботокс

Той е красив, силен и пращящ от тестостерон, но съвременните методи за подмладяване явно не са чужди на руския премиер Владимир Путин, тъй като неотдавна той прибегнал до услугите на Ботокса, съобщават френските медии. Силният човек на Русия обича да се показва в колкото се може по-опасни и налудничави ситуации. Той беше заснет да убива тигър в Сибир, да лови сьомга в ледени води, да се цели в кит с харпун, да вади римски амфори от морските дълбини.

Но френският в. „Фигаро“ разкрива, че през април 2010 г. руският премиер започнал процедури за подмладяване и се появил на пресконференция в Украйна с опънато лице и леко посинели скули. По това време пресслужбата на Путин категорично отрече той да е прибягвал до Ботокс и обвини лошото осветление, което подлъгало зрителите.

В началото на септември обаче четирима водещи пластични хирурзи били поканени от руско списание, за да дадат мнението си за възможни хирургически интервенции върху лицето на Путин. Те били категорични, че на премиера е бил инжектиран Ботокс в челото, направен му е лифтинг около очите и му е инжектиран стягащ гел в скулите.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !