Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Първият лайф на “X Factor” поднесе грандиозно шоу на зрителите

отпечатай новината

28.09.2011 15:30 | Видян 2703 пъти

Първият лайф на “X Factor” поднесе грандиозно шоу на зрителите

27 септември е датата, на която животът на 13-те финалисти в “X Factor” се преобърна само за няколко часа. На първия грандиозен лайф всички кандидати дадоха най-доброто от себе си, като се радваха на безрезервната подкрепа и аплодисменти на екзалтираната публика в залата. Младите таланти за първи път излязоха на голямата сцена, разчитайки единствено на индивидуалните си изпълнения и атрактивно сценично присъствие, за да се почувстват като истински звезди.

Стела, Маргарита и Михаела от категория „Момичета” с ментор Мария Илиева;  Рафи, Владимир, Богомил и Jeason Brad Lewis от категория „Момчета” с ментор Васко Василев; Нора, Александра и Мартин – категория „Мъже и жени” с ментор Мага; Suga Mamma’, Voice of boys, дуетът Ангел и Моисеи от категория „Групи” с ментор Поли Генова се представиха с индивидуални изпълнения. Въпреки усилените репетиции, те споделиха, че усещането да пеят пред публика е несравнимо и благодариха на всички, които ги подкрепиха в залата и пред малкия екран.

Дългоочакваният концерт беше и началото на битката за спечелването на категоричната подкрепата от зрителите. Тази вечер един от 13-те ще трябва да напусне шоуто. В директна битка ще се изправят двамата, събрали най-малко зрителските гласове. Те ще изпълнят песен по техен избор, а съдиите ще решат кой от тях ще трябва да се раздели с мечтата си – победа в “X Factor”.

Довечера специални гости в решаващия лайф за един от финалистите, ще бъдат Ъпсурт. Те ще помогнат на Мария, Мага, Поли и Васко да вземат трудното решение кой да напусне шоуто, давайки професионалните си оценки за изпълненията на участниците.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !