Имам много пари, защото плащам добри...

Аз не плащам добри заплати, защото имам много пари. Аз...

Ивет Лалова роди първото си дете

Лекоатлетката Ивет Лалова-Колио стана майка за първи...

Шакира и Роджър Уотърс си купиха остров

отпечатай новината

01.10.2011 09:00 | Видян 2894 пъти

Шакира и Роджър Уотърс си купиха остров

Горещата колумбийска звезда Шакира и “динозавърът” Роджър Уотърс от “Пинк Флойд” купиха заедно бахамски остров за $16 милиона и смятат да го превърнат в курорт за богаташи, съобщава “Контактмюзик”. Двамата планират да направят от Бондс кей място, на което милионерите ще могат да се забавляват нетрадиционно.

Идеята на Шакира и Роджър е всякакви галеници на съдбата да могат да се отдадат на острова за дълго време на любимите си занимания извън бизнеса. Затова е планирано Бондс кей да стане място, на което ще се релаксира с помощта на култура и изкуство. Ще има галерии и множество работилници по различни видове изкуства, съобщава trud.bg.

“Това няма да е място, на което ще има 200 яхти на пристана или голф игрище”, казва Артуро Рубинщайн. Той е един от съинвеститорите, които ще помагат на Шакира и Роджър за осъществяване на идеята. А тя включва строежа на няколко хотела и луксозни апартаменти, които ще бъдат продавани.

Любопитното е, че островът бе собственост на Антонио де ла Руа, доскорошно гадже на Шакира, който е син на бившия аржентински президент Фернандо де ла Руа. Певицата бе с Антонио до началото на тази година.

Малко след това 34-годишната Шакира започна да излиза със звездния защитник на испанския “Барселона” Жерар Пике.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !