12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Искат оставката на Любо Пенев

отпечатай новината

03.10.2011 11:00 | Видян 1983 пъти

Искат оставката на Любо Пенев

Оставката на треньора на Литекс Любомир Пенев виси от джоба му. След равенството 2:2 срещу Миньор в Перник поста на Чичовото е сериозно застрашен. От началото на сезона шампионите се представят крайно неубедително. В първите осем кръга Литекс спечели само едно гостуване - 2:0 срещу Славия. Ловчанлии се провалиха с 1:1 срещу Видима Раковски и 2:3 срещу Левски. В края на седмицата Литекс има лек мач срещу Монтана, но следващата предстои истинското изпитание пред Пенев – домакинство на хита Лудогорец. Ако не успее изведе отбора до победа, почти сигурно ще бъде освободен.

“Абсурдно е да защитим титлата, след като правим не детински, а бебешки грешки”, изригна Любослав Пенев след хикса.

“Тренираме по един начин, играем по друг - продължи да се гневи Пенев. - Доста футболисти не само не са на стадиона, ами са на друго място и в друг град. Реалист съм. Не говоря да играем голям футбол. След като вкарахме гол, отборът забрави да си подава топката. Недопустимо е за играчи на шампиона. По този начин се отдалечаваме от титлата. Футболен интелект е това. Не се учи...”

Литекс поведе с гол на Георги Миланов, но Ивайло Стоянов и Том обърнаха резултата в полза на Миньор. Вратарят на перничани Иван Чворович сбърка грубо при изравнителното попадение на Мирасема. Ветеранът от Литекс Светослав Тодоров пък изпусна чисто положение. В последните минути при 2:2 по-близо до попадение бяха домакините. Националът Петър Занев в последния миг спря Явор Въндев.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !