Ингеборг Бахман - пътуване в...

Филмът на Маргарете фон Трота - Ингеборг Бахман -...

Кейт Мидълтън е благодарна за...

Кейт Мидълтън е "особено благодарна" за "дискретния"...

Джина Стоева в дует с оперен певец

отпечатай новината

03.10.2011 16:45 | Видян 3869 пъти

Джина Стоева в дует с оперен певец

Пред поредното предизвикателство, този път не някой висок планински връх или пълноводна река, бе поставена чаровната Джина Стоева. Сега тя трябваше да пее в дует с младия оперен певец Пламен Папазиков. Солистът на Софийската опера и изпълнителката преплетоха гласове и вокални умения, за да сътворят едно различно, емоционално и красиво изпълнение на евъргрийна „Ню йорк, Ню йорк”.

Тази на пръв поглед невъзможна симбиоза между попфолка и оперната музика стана благодарение на първото онлайн риалити на адрес www.reallife.bg. Потребителите на сайта определиха чрез гласуване с кого и какво да пее Джина. Резултатът от съвместната работа между нея и Пламен беше показан пред най-близки приятели в столичния пиано-бар „Силикон”. Под акомпанимента на живо на пианистката и вокален педагог Венилина Малинова, новосформираният дует се справи блестящо.

„Изключително удоволствие за мен бе да работя с Пламен Папазиков, а песента „Ню йорк, Ню йорк” ми е любима, заради заряда и внушението, които носи и създава!”, сподели развълнувана Джина. „За пореден път даваме повод на меломаните да видят и разберат, че не бива да има граница между различните стилове музика и техните изпълнители. Важно е тя да е хубава и да носи радост на слушателя. Тази година турнето на Фен ТВ беше под амбициозния надслов „Да обединим българската музика” – е, смятам че дадох и ще продължавам да правя проекти в тази насока.”, допълва гласовитата изпълнителка.

С тази си изява Джина Стоева за пореден път показа, че не може да бъде поставена в рамки и че определението „различна” е точното за нея.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !