Деми Роуз позира без горнище

Деми Роуз, на 29, отново накара пулса да ускори докато...

Ново издание на Ад в превод на Кирил...

След поредицата български преводи на „Божествена...

"Ню Бояна" ще съди Нова телевизия

отпечатай новината

04.10.2011 10:15 | Видян 3331 пъти | Гласували 1

Дейвид Варод е бесен на Нова телевизия и има намерение да я съди, става ясно от отворено писмо разпространено до медиите. На 1 октомври медията е излъчила репортаж от снимачната площадка на „Непобедимите 2“ с участието на Силвестър Сталоун, обявявайки кадрите като „ексклузивни” и дори анонсирайки интервю със Слай.

„Нова Телевизия не само няма предоставени „ексклузивни материали“, а излъченият „репортаж“ в „Календар“ е непрофесионален и незаконно сниман с мобилен телефон в студията ни. Извършено е криминално действие, което ще има изключително неблагоприятни последици”, заявява шефа на „Ню Бояна” в писмото си.

„Заснемането и разпространението на кадри, съдържащи изображения на лицата, участващи в заснемането на продукцията, декори и реквизит, които са изключителна собственост на продукцията, са злонамерени и незаконни.

Такива действия подронват сериозно образа на България, както и правят крайно негативно впечатление на звездите, участващи в продукцията, и на всички важни личности, имащи отношение към създаването на филма.

Ние познаваме Република България като държава със закони и ред, като сигурно и цивилизовано място. Такава я представяме и пред чуждите продуценти. Подобни нарушения на законите и реда могат да се окажат фатални за идването на бъдещи големи филмови проекти в страната.

Принуден съм да предприема съответни законови действия срещу Нова Телевизия, защото излъченият материал накърнява доброто име и положителния професионален имидж на „Ню Бояна Филм“. Създава се сериозна опасност други значими международни продуценти да не дойдат изобщо тук, което ще бъде голяма загуба и за икономиката на България”, се казва още в писмото.

От Нова телевизия заявиха пред „Всеки ден”, че съвсем скоро ще излязат с официална позиция по казуса.

Източник: vsekiden.com

Снимка: vsekiden.com

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !