Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Бойко Борисов се срещна с Арнолд Шварценегер в „Ню Бояна Филм“

отпечатай новината

10.10.2011 17:15 | Видян 4662 пъти

Бойко Борисов се срещна с Арнолд Шварценегер в „Ню Бояна Филм“

Днес премиера Бойко Борисов посети студията на „Ню Бояна Филм“ и се срещна с бившия губернатор на Калифорния Арнолд Шварценегер. Идвайки директно от снимачната площадка, Терминатора отбеляза добрата форма и излъчване на Борисов и се пошегува, че и той трябва да се включи в екипа на Непобедимите.

На приятелската визита, в която участваше и министъра на културата Вежди Рашидов, Борисов сподели задоволството си, че България има уникалния шанс да бъде посетена от множество от най-големите холивудски звезди. Това според него е и най-добрата реклама за страната ни и дава възможност България да се превърне в център за световната филмовата индустрия. В студията на „Ню Бояна Филм“ в момента се снимат „Непобедимите 2“, както предстоят и други големи международни проекти.

Премиерът и министъра на културата подариха на Шварценегер старинен револвер от Априлското въстание. От своя страна, шефът на „Ню Бояна“, Дейвид Варод поднесе на премиера оригиналния меч от мега продукцията „Конан Варварина“, който изцяло бе реализиран в „Ню Бояна Филм“.

Шварценегер сподели чудесните си впечатления от възможностите на Киноцентъра, както и изрази задоволство, че българското правителство подкрепя развитието на филмовата индустрия и създава благоприятни условия за привличане на значителни инвестиции в България.

Снимки: Ню Бояна Филм

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !