Расист: Цветелина Грахич изригна...

Бившата певица на „Ку-ку бенд“ изрази публично и остро...

Райна шашна феновете си със снимки от...

Певицата Райна наистина не може да се спре на едно...

ГАЛИНА ДИМИТРОВА СЕ СЪСТЕЗАВА НА BEST EROTIC MODEL 2011

отпечатай новината

11.10.2011 09:15 | Видян 3750 пъти

ГАЛИНА ДИМИТРОВА СЕ СЪСТЕЗАВА НА BEST EROTIC MODEL 2011

Една от най-актуалните секси гърли в България, Галина Димитрова, ще вземе участие в конкурса Best Erotic Model 2011, който ще се проведе на 13 октомври от 22,30ч. в клуб Mascara. Близката приятелка на Азис ще влезе в надпревара с Вивиан Костова, екс гадже на футболиста Славчо Тошев. Двете ще се борят за голямата награда - чисто нов бюст от д-р Николай Георгиев. Любопитното е, че призьорката ще се подложи на интервенция по нова технология, която е хит в пластичната хирургия. Във фаталната нощ, за да покажат докъде могат да стигнат, за да са първи, ще се борят още фитнес инструкторка, барманка, танцьорка и студентка по българска филология.

И тази година надпреварата ще протече под формата на кабаре със сюжет и специални костюми. Освен момичетата в зрелищният спектакъл ще се включат и класически балерини. Те ще се опитат да разиграят историята на съвременната Пепеляшка. Водещи на Best Erotic Model 2011 ще са Ан Джи, която ще смени визията си на поп-лолитка и Силвия Котева-първа подгласничка на Мис Силикон 2008.

В журито ще се включат популярни лица от шоубизнеса и едни от най-известните моделки в България, сред които манекенката Венета Харизанова, Мис Силикон 2010 Гергана Райчевска и пластичния хирург д-р Николай Георгиев. Мариана Маринова, която е лицензиант и на конкурса Мис Силикон, е подготвила много изненади за публиката и ВИП-гостите. През януари 18-годишната Виктория Димитрова от София стана първата носителка на титлата Best Erotic Model 2010. Мнението на жури и публика съвпадна и всички единодушно избраха Вики за най-добрия еротичен модел на България.

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !