Понякога Бог разбива сърцето ти, за...

Понякога Бог разбива сърцето ти, за да спаси душата ти.

Златните момчета идват в Зала 1 на НДК

Събитието ще се състои на 21. Март (четвъртък) от 20:00...

Устата събра родния хайлайф на благотворителен рожден ден

отпечатай новината

11.10.2011 16:15 | Видян 3679 пъти

Устата събра родния хайлайф на благотворителен рожден ден

Със страхотен купон в столичния пиано-бар “Арбат”, Устата отпразнува 34-тия си рожден ден. Всички гости, по молба на рожденика, се включиха в празненството, превръщайки го в своеобразна благотворителна вечер, дарявайки средства и надежда на 12-годишната Снежи от София, страдаща от детска церебрална парализа. Отказвайки се от лични подаръци, с помощта на всички приятели, Устата дари най-желания подарък на малкото момиче и нейната майка – подкрепа от най-големите български звезди и сбъдването на една красива мечта за по-светло бъдеще. Представители на родния хайлайф буквално изпълниха столичния пиано-бар “Арбат”,  за да поздравят атрактивния изпълнител и да го подкрепят в сърцатото дело.

Сред звездните гости бяха “Мис и Мисис България”- Галена Димова с половинката си бизнесмена Георги Георгиев, Слави Бинев, светския хроникьор Евгени Минчев, собственичката на бижутерийна верига “SSG” – Мирела Ненчова, Живко Колев – бизнес мениджър на “Nestle Ice Cream Bulgaria”, шефа на “Sunny Music” – Крум Крумов, звездната компания от “VIP Brother”- Тодор Славков, Румен Луканов, Емил Кошлуков и режисьорът Андрей Слабаков с дъщеря си Йоана. Изненадата на вечерта бе появата на водещия Росен Петров с половинката му – красивата балерина Зарина Христова, с която за първи път афишираха открито връзката си пред медиите и официално зaявиха, че са двойка в живота.

В разгара на вечерта, Устата сподели развълнувано пред десетките VIP-гости и светски журналисти, че подарява личния си празник на малката Снежи от училище “Луи Браил”, и благодари на всички приятели, които наред с музиката, танците и забавленията са отдали своята лепта за благородната кауза. Събраната сума в края на вечерта от 4 500 лв., е една от най-големите събирани еднолично, и само за няколко часа, от българска звезда за благотворителна цел. Устата разчувства присъстващите и с думите, “че през годините е преосмислил живота и е разбрал, че всичко е преходно, но семейството винаги остава”.

След това купона продължи с ураган от емоции и музикални поздрави от звездите Софи Маринова, Тони Стораро и големият му син Фики, който успешно върви по стъпките на баща си и успя да разплаче дамите с трогателното изпълнение на златния български хит “Сбогом моя любов”. Фолк-тупалката Илиян не пропусна да взриви вечерта с “Happy Birthday”, а след него музикалната щафета поеха Ерик, Владо Димов, Lady B, страстната кубинка Долорес и невероятния бенд на пиано-бар “Арбат” със солисти Еми Стамболова и Анна. Самият рожденик също скочи на сцената, за да разрази тотална буря в сърцата на гостите със своята сценична половинка Софи и хита на хитовете “Бурята в сърцето ми”.

В полунощ Устата разряза огромна торта, която изкуши дори и дамите, които броят всяка калория. Тортата, произведена от “Двете фукли”, бе във формата на огромно златно сърце, в духа на празненството. Партито, обилно полято с марков алкохол и месни деликатеси продължи до сутринта, а повечето от гостите осъмнаха на дансинга.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !