Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Глория няма да ходи в Лондон

отпечатай новината

24.05.2008 09:00 | Видян 16136 пъти | Гласували 2

Глория няма да ходи в Лондон

Дългопланираният общ концерт, който българската фолкзвезда Глория и нейният сръбски идол Цеца Величкович – Ражнятович трябваше да изнесат пред многохилядна публика в Лондон бе отменен дни преди уговорената дата. Както Слава първа писа още преди повече от месец, шоуто, предвидено за 25 май, се очакваше да събере поне 5 – 6 хиляди души в зала, а не в заведение, както обикновено протичат гастролите на бг звездите.
Причината очакваният от многобройните наши сънародници и от сръбските емигранти мегаспектакъл да бъде провален в последния момент, била в това, че организаторите не успели да съгласуват ангажиментите на двете прими.
Оказало се, че датата, която била координирана, не паснала на променената програма на Царицата на Сърбия, нито пък съответсвала на графика на Кралицата на фолка.
Според запознати Цеца имала неотложни задачи извън родината си, които не могла да отложи, защото били поети доста преди да знае за участието си в Лондон.
Засега мегаконцертът е преместен за края на септември – началото на октомври, но конкретна дата все още не е уточнена. Дали грубото разминаване в крайна сметка ще бъде поправено и компенсирано със страхотно шоу, или отлагането във времето е загубена кауза, ще видим наесен.
Междувременно Гло работи усърдно и не пести време и енергия за изяви. И това е обяснимо, предвид огромния лондонски хонорар, който загуби не по своя вина.
Преди седмица тя стана рекламно лице на марка мебели, собственост на бизнесдамите Ваня Червенкова и Рени Стоянова, писа dir.bg. Примата се възползва и от възможността да заснеме клип към най-новата си песен Еднопосочен път, а за декор на видеото бе избрано именно луксозното обзавеждане. Скоро се очаква цялата страна да бъде осеяна с билбордове, на които Кралицата позира върху меката мебел.
Все толкова запълнен с участия е нейният график. Почти всяка вечер Глория пее в различни български градове, въпреки че все още не е настъпил най-натовареният за изпълнителите сезон – лятото.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !