Защо викингите са изпилявали зъбите си

В хода на историята хората са променяли телата си по...

В културата съм франзцузин, в живота...

Роже Вадим е френски режисьор от руски произход,...

Задават се първите Best Brand Awards 2011

отпечатай новината

13.10.2011 14:45 | Видян 2130 пъти

Задават се първите Best Brand Awards 2011

За първи път в България на 19.10 ще се проведат Best Brand Awards 2011. Наградите за най-добра марка са нова форма и начин за представяне на стоки, услуги и продукти. Наградите ще бъдат раздадени в 16 категории. Всеки един отличен ще има възможност за собствена презентация в рамките на 15 минути. Невероятен шоу спектакъл ще е част от проявата, в която ще се включат музиканти, танцьори и дори симфоничен оркестър.

Поп-певецът Стоян Захариев пък ще направи своето завръщане с най-новата си песен. Събитието ще се проведе в една от най-големите и престижни зали в София – Florimont Expo, намираща се на бул.”България”. Любезните домакини ще предоставят на всяка една от номинираните фирми уикенд в Best Western Флоримонт Хотел в Банско.

Идеята на събитието е да покаже, че лукса в 21 век не е дума табу. В днешния динамичен живот ни се налага да търсим и използваме само най- добрите стоки и услуги. Днес луксът не е просто прищявка, това е необходимост, която е навсякаде около нас, а ние просто трябва да се обърнем, докоснем и тя вече ще е наша. Идеята е лукса да бъде представен като неизменна и необходима част от живота на съвременния човек. Затова и мотото на наградите тази година е ‘YOUR LUXURY TOUCH’.

По време на събитието ще бъдат разиграни картини на търг. Галерия “Драка”, която празнува юбилей, любезно предоставя платната: рисунка “Руско-Турската война 1877-1878” на Ярослав Вешин, “Етюд” на Димитър Казаков и “Карловски двор-Букет от полски цветя”” на Никола Танев. Събраните средства ще бъдат дарени на Дома за деца в село Дрен

автор: СЛАВА

Етикети: , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !