Сашо Кадиев и любимата му Ивелина...

Моделът Ивелина Чоева разкри подробности за...

Отварачката показа татуирано дупе,...

Фолкпевицата Мария отново изненада почитателите си. Този...

Стефан Данаилов – рекордьор по рейтинг в държавата

отпечатай новината

17.10.2011 09:30 | Видян 2525 пъти

Стефан Данаилов – рекордьор по рейтинг в държавата

Стефан Данаилов е първи по одобрение политик, работещ у нас. Той има 44% доверие, което го поставя процент над президента Първанов и кандидата на ГЕРБ за държавен глава Росен Плевнелиев. Според проучване на Галъп пред всички тях е еврокомисарката Кристалина Георгиева, която работи в Брюксел. Премиерът Бойко Борисов е с 42% доверие, веднага след него с 35% е кметът на София Йорданка Фандъкова. Кандидатът на БСП за държавен глава Ивайло Калфин е 8-и с 27% доверие. БСП бележи възход и само за месец е вдигнала 5% броя на избирателите си. Въпреки това обаче според Галъп

Росен Плевнелиев продължава да води

пред Ивайло Калфин с 29 : 21% на първи тур. Меглена Кунева остава трета с 11% подкрепа.
Дали тези данни са се променили след дебата миналата вечер по бТВ ще разберем в 19 часа днес, когато в централните новини на най-голямата телевизия ще бъдат дадени данни за оценките на зрителите. Според изнесените само със силуети данни победителят се ползва с 33% симпатии, а вторият и третият са на десети от процента около 18 %.

Калфин обаче предварително изрази съмнение в данните, но не заради броя от около 600 запитани при национална представителност над 1000 респонденти, а доколкото агенцията, която събира резултатите Маркет линкс е свързана със служител на правителството. По този повод от бТВ обещаха анкети и на други социолози. Неколкократно попитаха Калфин той на коя агенция вярва, но той не пожела да коментира.

Едно рамо

за Калфин и Ламбо на финалната права даде и огромен отбор знаменитости. В инициативния комитет влизат академиците Антон Дончев и Валери Петров, класиците Любомир Левчев, Леда Милева, Тончо Русев, Недялко Йорданов, спортистите Весела Лечева, Данчо Йовчев и Сашо Томов, даже и певецът Миро. В същото време най-обичаната българка в момента – създателката на новото поколение златни момичета Илиана Раева, с цялото си сърце застана зад Плевнелиев.

Пресцентърът на Калфин разпространи и документ от Европейската комисия, от който става ясно, че той е победил в баса с Плевнелиев от първия им дебат по ТВ7 за сумата, отпусната за пътища и жп релси в България.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !