Защо лошите в киното се превърнаха в...

Замисляли ли сте се върху идеята за подкрепянето на...

Тайните за красота на турските актриси

Вечно младежкият външен вид на Неслихан Атагюл на пръв...

Рут Колева и SouthWick с общ концерт

отпечатай новината

17.10.2011 14:15 | Видян 2505 пъти

Рут Колева и SouthWick с общ концерт

На 21-и октомври (петък) в Sofia Live Club ще можете да станете част от една нова идея и дори – нов тип мислене. Събитието ще е първо, но не и последно. Няма да видите просто концерт. Нито пък "общ проект". Нито "дует". Ще видите нов тип общуване на сцена, ново изразавяне. Защото Ruth Koleva Live Band и SouthWick са новото поколение музиканти и хора. И, за тях хоризонтите са по-широки отпреди, а това си заслужава да се  види. Ruth Koleva Live Band и SouthWick се обединяват, за да покажат, че съвременната българска музика е съвременна световна музика.

„SouthWick са повече фънк, аз съм повече соул, независимо от това, смесени двата стила правят една страхотна комбинация” – казва Рут. Не по-малко впечатляващи са и посланията, от които започва всичко: качествената музика в България се случва и главни отговорници за това са младите банди, за които няма граници – както в музиката, така и в мисленето. Доказателство за това е и фактът, че двете групи залагат на авторската си музика и сами работят за себе си.

По едно и също време излизат и двата нови сингъла, които вече се завъртат в радиоефира. „Pink Skies” е първият сингъл на SouthWick. Парчето има R’n’B звучене и разказва историята, която всеки е преживявал. Автор на музиката и текста е тромбониста Божидар Василев (TromBobby). Видеоклипът на „Pink Skies” можете да видите на страницата на Music Space TV.

Новият сингъл на Рут се казва „Защо” и вече следва тенденцията да се превърне в поредния хит на певицата. Авторите на парчето са Rachel Row и KiNK, с които Рут работи постоянно. Видеоклипът към песента, която задава най-важния въпрос, ще е готов до края на месеца. На концерта в Sofia Live Club ще чуем песните от албума „Within Whispers”. Освен тях, Рут е подготвила и две чисто нови парчета, които ще представи за първи път – съвместна нейна композиция с холандския китарист Рори Ронде и песен на Филип Александров (Фи).

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !