Настимир зад фикуса: Фото на деня

Настимир зад фикуса: Фото на деня

Райна съблазнява от Ямайка

Фолкпевицата Райна отново пътешества по света. Този път...

Жан Клод Ван Дам сваля Анелия

отпечатай новината

17.10.2011 18:00 | Видян 16827 пъти

Жан Клод Ван Дам сваля Анелия

Интересна случка се разиграла в известен столичен РЕСТОРАНТ в края на миналата седмица, докладват пред Супер 19’ светски наблюдатели.

На съседни маси, по ирония на съдбата оказали се точно един до друг, вечеряли филмовата звезда Жан-Клод Ван Дам, който е в България за снимките на Непобедимите 2 и фолк дивата Анелия.
Изпълнителката на Пайнер била със своя екип, който обсъждал последния проект на звездата, парчето Игри за напреднали, и заснемането на ефектен видео клип.

Жан Клод не свалял очи от екс-съпругата на Коко Динев и даже се опитал да завърже флирт с нея като вдигал, при това нееднократно, чаша за наздравица.

От любезност Ани отвръщала на поздравите. Добивайки смелост от погълнатия алкохол белгийската екшън звезда решила да премине в атака. Когато си тръгвала от заведението, фолк певицата лично била спряна ог Жан-Клод.

Той директно заявил, че ще се радва Анелия да му се обади. Само че ударил на камък. Красивата старозагорка любезно обяснила, че тя никога не звъни на мъже, пожелала успех на продукцията Непобедимите, в която той се снима, и отпрашила с мръсна газ към вкъщи.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !