Не пуснаха Устата да снима на Радецки

Само за ден песента ,,Jackpot-a или БОТЕВ‘‘ предизвика...

Попътен вятър: Фото на деня

Попътен вятър: Фото на деня

Слави празнува само с Мартина

отпечатай новината

19.10.2011 10:15 | Видян 4620 пъти

Слави празнува само с Мартина

Слави Трифонов чукна 45-ата си година вчера и от днес официално започна да върти дните до достигането на половинвековен юбилей. За разлика от повечето си връстници, преполовили 40-те, шоуменът така и не успя да създаде свое пълноценно семейство със съпруга и наследници. Той продължава да бъде една от най-потайните и изолирани светски персони у нас, обвила в пълна мистерия личния си живот.

За Слави обаче този рожден ден беше по-различен от всички досега. Причината за това е достатъчно основателна и носи името Мартина Огнянова. От две години тя е единствената жена в сърцето на студенокръвния шоумен. Балерината от „Магаданс" успя да разбие коравата черупка на Дългия и да намери място в душата му. Печелейки любовта му, тя изгуби завинаги личната си свобода и шанса някога да излезе от сянката на любимия си. Приемайки тази цена, стана официална избраница на Слави и негов най-доверен партньор.

Потвърждение на всичко това е начинът, по който водещият е отбелязал личния си празник снощи. Той е направил предварителен запис на предаването си, като през деня е почерпил щедро колегите в офиса на   продуцентската   си компания „Седем/Осми", както и служителите на Би Ти Ви, трудещи се като пчелички в шоуто. След това Дългия е напуснал телевизията, заявявайки, че ще празнува в най-тесен кръг.

Слави е избрал именно компанията на Мартина за  личния  си   празник. Двамата са споделили романтична вечеря, скрити в най-отдалеченото сепаре на тузарски столичен ресторант, който Дългия посещавал не за пръв път. На вечерята не са били поканени дори най-близките му приятели като Евгени Димитров-Маестрото и Годжи, които стоят до него като верни кучета през последните 15 години. Тяхната   компания   със сигурност не е толкова интересна, колкото тази на съблазнителната красавица.

През целия ден и вечерта всички мобилни телефони на шоумена умишлено са били изключени. Слави не желаел да чува пожелания и честитки от никого. Игнорирал всички с изключение на майка си Здравка и сестра си Петя, на които звъннал сам за няколко секунди разговор. С роднините си Дългия  ще се  види на живо през уикенда. Според  запознати той планира посещение в родния си град Плевен, за да почерпи подобаващо и да приеме лични поздравления от семейството си.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !