Божков излиза на свобода срещу 130...

Бизнесменът Васил Божков излиза на свобода срещу 130...

В небето над Враца изгря ликът на Ботев

Стотици врачани и гости на града наблюдаваха шоу с...

Борисов за БСП: Не се лакирам за разлика от тях

отпечатай новината

19.10.2011 12:15 | Видян 1836 пъти

Борисов за БСП: Не се лакирам за разлика от тях

Премиерът Бойко Борисов отговори с чувство за хумор на нападките на БСП, че жените в избирателните комисии щели да маркират бюлетините с лакираните си в червено нокти и да ги превърнат в недействителни.

Никога не съм се лакирал, а те явно се лакират, ходят по педикюри, така че ги разбират тези работи, репликира Борисов обвиненията на червения лидер Сергей Станишев. Премиерът определи социалистите като модерни хора, които разбирали от дамските навици.

С препратка към предизборния клип на левицата за президентските избори, Борисов иронозира кандидата им за вицепрезидент Стефан Данаилов. При откриването на обновената сградата на Национална професионална гимназия по полиграфия и фотография, премиерът обяви, че се срамува от Стефан Данаилов, защото четири години не е ремонтирал училището докато е бил министър на културата. „Много ме е срам от това момче, много трябва да го е срам Стефан Данаилов“, коментира премиерът.

Борисов ще гласува в неделя в родната си Банкя, макар че ще присъства на заседанието на Европейския съвет в Брюксел. Шефът на Съвета Херман ван Ромпой обаче му обещал да го освободи около 14 часа заради изборите у нас. Така премиерът ще се върне у нас преди края на изборния ден. С това той разсея и съмненията, че няма да присъства на традиционните пресконференции в неделната нощ в НДК.

източник:Всеки ден

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !