Мадона счупи рекорд и събра най-много...

Безплатното шоу на Мадона в Рио де Жанейро привлече...

Кирил Домусчиев продаде поръчковата...

Един от най-богатите българи продаде суперяхтата си....

Черната Златка играе в „Клетка за птици”

отпечатай новината

20.10.2011 11:30 | Видян 4241 пъти

Черната Златка играе в „Клетка за птици”

Новият Mr.BiG е по-греховен от всякога! В поредния си брой съветва мъжете как да се поддадат на всички възможни изкушения – харченето на големи суми за луксозни играчки и пътешествия, покоряването на омъжени дами, пиенето на отбрани марки алкохол, разнообразните сексуални практики...

Съвсем логично, списанието предлага и няколко фотосесии на екзотични изкусителки, които биха стоплили и най-хладния есенен ден. "Черешката на тортата" обаче безспорно е Златка Димитрова – отново нестандартна и секси, но по-елегантна и откровена от всякога! Една от най-атрактивните и противоречиви българки разголва пред списанието не само тялото, а и душата си, споделяйки детайли от интимния си живот.

Извън изкушенията обаче, Mr.BiG запазва благоприличие и в навечерието на изборите разказва за най-успешните президенти в света. По традиция помага и с практически съвети за здрава и мускулеста фигура, както и за изискан стил в есенно-зимния гардероб – полезна информация, особено за онези господа, решили да се появят на поредния купон, организиран от "Краля на нощния живот".

Хелоуин партито ще бъде и повод звездата от корицата да се превъплъти в образа си от спектакъла „The BirdCage Show”на Валентин Кулагин. Еротичното арт-шоу ще може да видите в столичния клуб MASCARA на 26-ти октомври от 22:00 часа. Нека феновете на списанието си носят маските и доброто настроение!

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !