Трябват ми още милион и половина кеш:...

Кирил Петков иска от Пламен Бобоков още един милион и...

Връщат ли се Иван и Андрей в NOVA?

Продуцентите Иван Христов и Андрей Арнаудов уж жестоко...

Азис показа новите си гърди в Night Flight

отпечатай новината

21.10.2011 15:45 | Видян 3705 пъти | Гласували 1

Азис показа новите си гърди в Night Flight

След като в началото на седмицата се подложи на операция за корекция на гърдите, Азис дебютира с новото си тяло на сцената на Night Flight.

Гости кръстиха първата част от шоуто му „Хоп, Кралицата в червено“ повлияни от актуалния му хит и предизвикателната визия. Певецът се появи с червена мини рокля и пелерина, качил се на червени обувки с 20-сантиметров ток. Червен сатен, фонтан, изкуствен сняг и секси танцьорки придадоха допълнителен колорит на музикалната му приказка.

В типичния си стил, Азис бързо захвърли пелерината и остана по прилепналата по тялото му рокля, която малко след това замени с черно, прозрачно боди, което даде възможност да се види ефекта от пластичната корекция.

Сред гостите, които аплодираха шоуто му бяха манекенката Ирен Онтева, както и новата светска двойка – Денис Касъмов и Яна Стайкова. Докато българската Парис Хилтън  купонясваше със свои приятелки, Денис се отдаде на сладки приказки с приятели в лоби бара. Между двете части на концерта на Азис пък се изяви Софи Маринова, която изпълни няколко песни в чест на рождениците в клуба

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !