Емрах гостува на Черепа

Емрах Стораро гостува на Васил Божков. Той пусна снимка...

Тото-Марина в Кан с Войт

Марина Кискинова от тегленето на тотото се оказа в Кан....

Новият албум на Evanescence оглави класациите в САЩ

отпечатай новината

22.10.2011 09:00 | Видян 1887 пъти

Новият албум на Evanescence оглави класациите в САЩ

Албумът оглави класацията за продажби на албума в САЩ, както и рок чарта на iTunes и е №1 в дигиталните продажби на Великобритания и Германия

Лос Анджелис, Калифорния – Дългоочакваният нов едноименен албум на Evanescence, издаден от Wind-up Records/EMI, се изстреля тази седмица на първата позиция в американската класация на Billboard за продажба на албуми, със 128,083 продадени копия.

За втори път мулти-платиненените носители на Грами оглавяват този чарт. Предишният път рок групата спечели първото място с втория си албум от 2006 г.,  The Open Door. След излизането си на 10 октомври тази година, новата проект, Evanescence, достигна до №1 също в рок чарта на iTunes и в класациите за дигитални продажби на албуми на Великобритания и Германия.

„Какво мога да кажа, страшно сме развълнувани от това! Направихме албум, с който наистина се гордеем и сега само гледаме как отлита към хората. Дори не очаквахме такива резултати и сме много, много благодарни на нашите фенове!”, споделя Amy Lee.

В момента Evanescence са в разгара на северно-американското си турне в 14 града, с което подкрепят излизането на албума. След спирката си в Ню Йорк на 1 ноември, те ще се отправят към Европа за 7 концерта във Великобритания и Франция, които вече са напълно разпродадени и още 4 дати в Германия. В Ню Йорк подгряващи ще бъдат The Pretty Reckless, а в Европа - Fair to Midland.

 

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !