Братът на Ружа Игнатова влиза в Биг...

Братът на Ружа Игнатова – Константин, е един от...

Смях: Слаби ученици на дъската пред...

Ситуацията: Слаби ученици на дъската пред учител.

Любо Пенев поема националния от днес?

отпечатай новината

25.10.2011 12:45 | Видян 2251 пъти

Любо Пенев поема националния от днес?

Любослав Пенев почти сигурно записа последния си мач като треньор на Литекс късно снощи в домакинството срещу хита Лудогорец в 10-ия кръг на А група.

Легендарният нападател на ЦСКА, Веленсия, Атлетико Мадрид, Селта и Компостела вече се е разбрал да напусне Ловеч по взаимно съгласие и да стане селекционер на националния отбор. За неговата кандидатура лобира тъкмо собственикът на Литекс Гриша Ганчев, както и президентът на Локо София Николай Гигов и вицето на БФС Йордан Лечков.

Все още президентът на БФС Борислав Михайлов умува за бъдещото назначение. Пенев пое Литекс в началото на септември миналата година и стана шампион. Неуспешното участие в евротурнирите и постоянната война с главния мениджър Стойчо Стоилов обаче доведоха до вътрешно напрежение и предизвестен край на престоя му в Ловеч.

Очаква се на мястото на Чичовото край Осъм да бъде заето от завръщащия се знаменит сърбин Люпко Петрович, който беще работи в тандем с бившия нападател на тима Зоран Янкович. Така пропада култовата възможност Любо да изведе Литекс срещу родния си ЦСКА, където от неделя за 5-и път начело е великият му чичо Димитър Пенев.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !