Огледало на войната в Темата на NOVA

Това е свят, който не познаваме. Далечно място, където...

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Камелия Тодорова с Джо Кокър: Фотофакт

Представят “Кецове”

отпечатай новината

25.10.2011 12:15 | Видян 1755 пъти

Представят “Кецове”

Днес ще бъде официалната премиера на най-новия български приключенски филм „Кецове“. От 19,00 часа започва преминаването на Червения килим на гостите на официалната премиера на „Кецове“ в кино Арена Младост.

Поради факта, че е възпрепятствана със снимки в Италия, Джералдин Чаплин няма да може да присъства на официалната премиера на „Кецове“. Но звездата е подготвила специално обръщение към екипа на филма.

„Кецове“ е български игрален филм на режисьорите Иван Владимиров и Валери Йорданов, по сценарий на Валери Йорданов. Оператор е Рали Ралчев.

В началото на лятото шестима младежи бягат от своите провали – в семейството, в любовта, с парите, с амбициите, в срещите с различните от тях. Бягат от агресията на Града, който „различните“ са превзели.

Всеки един от младежите по свой път бяга на Изток от Ада… Към най-далечната от Града възможна точка. Бягат към морския бряг и към свободата си. Един девствен залив ги събира, сближава и преоткрива за тях надеждата. Но дали бягството от агресията и града е възможно…?

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !