Урсула фон дер Лайен може да забрани...

След САЩ и ЕС обмисля забрана на приложението....

Една отвлича Ергенът, в имението...

Надпреварата за сърцето на Алек Младенов в „Ергенът“...

Хилда Казасян: Направих три аборта от Чочо

отпечатай новината

03.11.2011 17:30 | Видян 8580 пъти | Гласували 1

Хилда Казасян: Направих три аборта от Чочо

Хилда Казасян направи шокиращо признание в ефира на „На кафе”: „Направих три аборта от Чочо и това бе една от причините за нашата раздяла”. Дъщерята на Вили Казасян и актьорът имали страхотна любов по време на 7-годишния си брак, но емоционалният срив след неуспешните бременности довел до отчуждаване и впоследствие до раздяла.

 „Явно Господ е решил, че не трябва да сме заедно”, разясни певицата. Тя намекна, че е имало и друга причина за разрива в отношенията им, но не назова директно за какво става въпрос. Въпреки развода двамата са в прекрасни отношения.

Чочо и до ден-днешен нарича бившата си жена „мило мое момиче”. За първи път в ефир Хилда Казасян показа и дъщеричката си Надежда – плод на кратката й връзка с бизнесмена Симеон Бучков, с когото се разделя, когато е бременна във втория месец, заради проблемите на любимия й с алкохола.

Надежда е кръстена на майката на Хилда – певицата Надежда Ранджева. Гостенката на Гала разказа, че е в прекрасни отношения с втория съпруг на майка си и го чувства наистина като втори баща. Четиримата обичат да прекарват времето си заедно и вече са планирала поредната си почивка – този път в Катар.

 

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !