Бригада Нов дом ще подари голямо...

Дом, пълен с любов, смях и много игри, ще бъде изцяло...

Шеф Ангелов шокира всички с решението...

Шеф Виктор Ангелов даде втори шанс на талантливата...

Ники Кънчев взима под наем куп български звезди

отпечатай новината

04.11.2011 11:45 | Видян 2152 пъти

Ники Кънчев взима под наем куп български звезди

Куп известни имена ще вземе Ники Кънчев под наем следващата седмица. Началото ще постави режисьорът Андрей Слабаков, краят – актьорът Чочо Попйорданов, а между тях ще видим и най-младата музикална надежда на „X Factor” – Богомил Бонев. Самият Ники Кънчев пък ще влезе в няколко напълно нестандартни роли – той ще трябва да се справи с отговорната мисия „Аз съм детегледачка”, както и да превърне училищен салон в арена на знанието.

В понеделник Румен Попов от София, който работи като статист в киното, ще осъществи своята най-голяма мечта – да се види с Андрей Слабаков. Двамата, заедно с Ники Кънчев, ще си организират един типично мъжки обяд – на по чаша бира и откровен разговор за жените, политиката и футбола. В първия ден от седмицата ще чуем и историята на момче и момиче, които са готови на всичко, за да помогнат на своя домашен любимец да проходи отново. Ще разберем и как 22-годишно момиче ще преодолее своя най-голям кошмар – тъмнината, както и какво представлява регресионната терапия.

Във вторник 15-годишно момиче ще сбъдне желанието си да се запознае с любимия си участник от „X Factor” – Богомил Бонев. Зрителите ще чуят полезни съвети за това как да кандидатстваме по европроекти и кое е най-важното, което трябва да знаем, когато пазаруваме и четем етикетите на хранителните продукти. Най-отговорната мисия за Ники Кънчев ще започне в сряда. Тогава той ще бъде нает от млада майка, за да гледа сина й, докато тя е на работа. За малчугана предстоят много приятни изненади, а за известния водещ – задачата да разкрие магията на цирка. В това начинание ще му помогне и един от най-големите почитатели на цирковото изкуство – Драгомир Драганов.

Артистични предизвикателства следват и в четвъртък, когато 18-годишната Кристина от Варна ще направи първи стъпки към осъществяването на своята мечта – да започне обучение по актьорско майсторство. Тандемът Ники Кънчев и Ади ще се впусне и в още един нестандартен проект – 42-годишен мъж от София иска да накара повече български ученици да се интересуват от България. За целта той ще наеме двамата водещи и ще ги предизвика да превърнат едно българско училище в голяма състезателна площадка. В четвъртък Ади ще бъде тази, която ще се подложи на профилактичен преглед – тя ще посети хематолог, а зрителите ще разберат какви мерки трябва да вземат, за да си спестят проблеми с кръвното. В последния ден отново предстоят приятни и нетипични изненади – Ники Кънчев ще търси отговор на въпроса как по приятен начин да прекараме свободното си време, когато имаме домашен любимец, а част от една добра кауза ще стане и актьорът Чочо Попйорданов.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !