Крал Чарлз получил награда от...

Британският крал Чарлз е получил награда от украински...

Бат Веско и бат Милко: Батетата на...

Бат Веско и бат Милко: Батетата на България на кафе

Ники бил само 1 нощ с Мара Отварачката

отпечатай новината

07.11.2011 10:30 | Видян 8373 пъти | Гласували 1

Ники бил само 1 нощ с Мара Отварачката

Не е ВЯРНО, че Ники Михайлов има опасна връзка с Мара Отварачката, разказаха пред Супер 19’ техни приятели. Но е вярно, че са били заедно. Прегрешението било само за една нощ.
Сцената се разиграла не къде да е, а в Сен Тропе това лято. И, за съжаление на двамата или може би по желание на половината от тях, не останала тайна за голяма българска компания, дислоцирана на най-гъзарския курорт в Европа и света за ваканцията.
Точно тогава се бяха появили слухове за раздялата на фолкзвездата Мария със съпруга й. За да се утеши, тя била заминала на гости на приятели във Франция. Така ненадейно се оказала в Сен Тропе и станала тя, каквато станала.

Естествено, това са само думи на хора, представящи се за свидетели. Те шушукат още, че както Наталия Гуркова преди нея, и Мария била разлюбила съпруга си баш в разгара на кризата в бизнеса му. Дали охлаждането е следствие от брачния живот на Мара или пък на промененото имотно състояние на мъжа й – това вече си знаят само двамата млади.

Истината е, че половин година вече съпрузите не се появяват заедно. Последното светско пришествие на Митко беше по време на коктейл на застрахователна компания, близка до Алексей Петров и управлявана от любимата му Ина в дипломатическия клуб в Горна баня. Тогава финансистът на Отварачката беше един от единствените ВИП гости. Хайлайфната проява се състоя в самото начало на лятото. А Мария не беше с благоверния си.
Точно по това време тя е кръстосвала баровете на Сен Тропе, припомнят си нейни дружки.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !