12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Обраха извънземно от цирка

отпечатай новината

08.11.2011 15:15 | Видян 2153 пъти

Обраха извънземно от цирка

Актьорът Иво Кръстев, който играе извънземно от Марс, в новата програма на софийския постоянен цирк на сцена, е обран миналата нощ. Апаши са разбили автомобила му, паркиран пред дома му в столичния квартал „Лозенец“. В багажника и по седалките са били всичките му сценични костюми и аксесоари, куфар с гримове, лаптоп и какво ли още не.

Всичко това е изчезнало от возилото и младокът само дето не припаднал при вида на гледката. Слава Богу, костюмът на „госта от Марс“ в този момент е бил в гримьорните на цирка и не е откраднат. Той е изработен в Италия и Ивайло много се гордее с този номер, тъй като рядко е изпълняван в България. Кръстев е танцьор от 25 години, като 3 години е шампион по спортни танци, работил е с почти всички популярни български звезди.

Най-голямата му слабост е фолкпевицата Малина, която няма престижна изява на голямата сцена без негово участие. Иво е завършил НАТФИЗ и е създател на балета на Софийския постоянен цирк на сцена, който дебютира от този сезон на манежа. Той е официален хореограф и на световните конкурси Best Model Of The World и Best Child Of The World.

СНИМКИ: "САН ПРАДАКШЪН"

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !