12 години смятали женски хипопотам за...

Женски хипопотам в зоопарка в Осака, Япония, е смятан за...

Венеция започва да събира такса за...

Венеция ще започне да събира такса за еднодневни...

Изоставиха Ирена Милянкова?

отпечатай новината

15.11.2011 11:30 | Видян 4640 пъти

Изоставиха Ирена Милянкова?

Тези дни в светските среди на София упорито се разнася клюката, че моделката и актриса Ирена Милянкова, позната от хитовия сериал Под прикритие, е била изоставена от своя съпруг Росен Чолов. От него красавицата има четири деца. Любопитното е, че Ирена е била заменена с друга манекенка, ако се вярва на мълвата сред моделките .

Според агент на Супер`19 ставало въпрос за Мис България 2006 Славена Вътова. Миската, която спечели най-престижната титла за красота само на 17 години, дълго време живееше в Испания. Но от лятото се завърна завинаги в родината. Преди това да стане – през пролетта пък избухна скандал, в който беше замесено нейното име. В нета бе разпространено клипче със секс сцени между бившия боксов национал Сергей Рожнов и Славена. Мацката подскочи, че всичко това е монтаж и някой цели да я злепостави.

Няколко месеца по-късно Вътова започва да се среща с Росен, който й обещава още по-бляскава кариера. В момента тя е най-налаганата моделка в агенция FH1. Скоро ликът й ще изгрее и на билбордове в цялата страна. Покрай професионалните ангажименти пламнала и искрата между двамата, твърдят клюкари. Ирена Милянкова била приела новината спокойно, тъй като най-вероятно става въпрос просто за подмятания на конкурентки, които завиждат на тв славата й като главна героиня в сериала Под прикритие.

автор: СЛАВА

Етикети: , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !