Премиерът Главчев е на поклонение в...

Министър-председателят Димитър Главчев ръководи...

Мениджър принуден да разкрие...

Управител на компания за контрол на вредители и...

Вики от Мастило взета от кола на Коко Динев

отпечатай новината

15.11.2011 12:15 | Видян 3295 пъти

Вики от Мастило взета от кола на Коко Динев

На интересна случка се натъкнал агент на Супер`19 преди няколко дни. В хитовия пиано бар Камино в центъра на столицата празнувала Вики от Мастило заедно с женска компания. Мацките цяла вечер купонясвали, пеели песни и се любували на мъжката аудитория в заведението. Любопитното е, че в края на вечерта водещата на риалитито Гласът на България, изненадващо изчезнала от веселата дружинка.

Мацката набързо взела връхната си дреха от гардероба, а навън вече е чакал лъскав черен Мерцедес с четири еднакви цифри. Охраната пред бара веднага разпознала, че това е автомобилът на футболния бос Коко Динев, само че разбира се той не бил вътре.

Елегантен шофьор отворил вратата на красивата певица и автомобила отпрашил с мръсна газ в неизвестна посока. Според клюката Вики е бързала за тайна среща с новата си тръпка. Вокалистката на Мастило преди време категорично отрече, че се познава с Коко, който е любимецът на фолкпевиците в България. Тя сподели, че продължава да има връзка с млад господин на име Емил, който е един от съсобствениците на на известна фирма за кетъринг. Светските доносници с нетърпение очакват развитието на сапунката, тъй като собственика на ФК Локомотив /ПД/ за първи път ухажва изпълнителка от поп гилдията.

автор: СЛАВА

Етикети: , , , ,
Добави в: Svejo.net svejo.net Facebook facebook.com

Няма коментари към тази новина !